Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاناسه» عنوان مسابقه‌ای برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی است تا پایان‌نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری خود را به گونه‌ای قابل فهم برای عموم در ویدیویی ۳ دقیقه‌ای ارایه کنند.

این مسابقه را صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران طراحی و کارهای اجرایی آن را از بهمن ۹۸ آغاز کرد، قرار بود پایان‌نامه‌ها در قالب ویدئوهای سه دقیقه‌ای حداکثر تا ۳۱ اردیبهشت ماه در این سامانه بارگذاری شوند و پس از فرآیند داوری در نهایت برترین‌های این رویداد معرفی و از آنها تقدیر شود اما با شیوع ویروس کرونا در کشور و استقبال دانشگاهیان، این رویداد تا پایان مرداد ماه تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا حسین پور مدیر بخش ترویج علم و فناوری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در خصوص برگزاری این رویداد روزشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا گفت: برگزاری این جشنواره از بهمن سال گذشته با طراحی و برنامه ریزی سامانه ای در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کلید خورد و  به دانشگاه های کشور اعلام شد.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون شمار زیادی ویدئوهای سه دقیقه ای  در سامانه پاناسه ثبت شده است که با توجه به این استقبال، سامانه تا پایان مرداد فعال است.

مدیر بخش ترویج علم و فناوری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور توضیح داد: دانشجویان و اساتید پایان نامه ها را در قالب یک فیلم سه دقیقه ای با زبان جذاب که قابل فهم برای عموم مردم باشد تهیه و برای این مسابقه ارسال می کنند که بر اساس داوری جمع سپاری و داوری علمی مورد ارزیابی قرارمی گیرند.

حسین پور همچنین گفت: تاکنون حدود ۵۵۰ پایان نامه از ارزیابی اولیه عبور کرده است که احتمال دارد پایان نامه های قابل قبول در ارزیابی به هزار عدد برسد.

پاناسه، محلی برای نمایش پایان نامه ها بدون توجه به سن و مرز

علی عبدالعالی معاون ترویج علم صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز در خصوص این جشنواره گفت: دراین جشنواره هر دانشجویی درهر مقطع تحصیلی یعنی دکتری، کارشناسی ارشد و حتی کارشناسی در هر زمانی یعنی فردی ۲۵ سال پیش هم از پروژه خود دفاع کرده در هر جای دنیا فقط به شرط اینکه دانشگاه وی مورد تایید وزارت علوم است، می تواند پایان نامه خود را با یک زبان همه فهم و جذاب در یک ویدیو سه دقیقه ای ارسال کند.

وی این جشنواره را دارای دو مزیت دانست و یادآور شد:نخست همه مردم می بینند در دفاعیه ها که تقریبا سالی ۸۰۰ هزار پایان نامه دفاع می شود، چه می گذرد و دانشجویان بر روی چه موضوعاتی کار می کنند، همچنین طرح ها و موضوعات مطرح شده در پایان نامه ها توسط سرمایه گذاران شنیده می شود و مورد حمایت قرار می گیرند.

این مسوول در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تاکید کرد: با اجرای این جشنواره تلاش داریم دست صنعت و سرمایه گذار را بر دست محقق بگذاریم، حتی مسابقات پاناسه برای اساتید دانشگاه نیز جذاب است.

عبدالعالی ادامه داد: اساتید علاقمند هستند طرح های دانشجویانشان در فضایی عمومی و مردمی ارایه شود و مردم بدانند در دانشگاه ها دانشجویان بر روی چه موضوعاتی کار می کنند.

وی با بیان این که در این جشنواره پایان نامه های سه دقیقه ای فارغ از فرمول ها، روابط و پیچیدگی ریاضیات و فیزیکی  به بیان ساده ارایه می شود، گفت: همه این طرح های ارایه شده در لندی در آپارات به نمایش گذاشته می شود.

وی در خصوص داوری و جوایز این جشنواره گفت: یک داوری جمع سپاری بر روی طرح ها صورت  می گیرد، در مرحله نخست این مسابقه ۱۵۰ نفر انتخاب می شوند که به هر نفر پنج میلیون ریال جایزه داده می شود  و در مرحله دوم ۳۰ نفر انتخاب می شوند که بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان جایزه اعطا می شود.

معاون ترویج علم صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تاکید کرد: در مرحله سوم از پنج نفر برگزیده تقدیر می شود و همه پایان نامه های برگزیده برای جذب سرمایه د رمعرض دید سرمایه گذاران گذاشته می شود.

برچسب‌ها صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور پایان نامه دانشجویی دانشجو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور پایان نامه دانشجویی دانشجو صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور پایان نامه دانشجویی دانشجو صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور پایان نامه ها سه دقیقه ای ترویج علم طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۵۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی اظهار کرد: در دوره جدید اهدافی را برای خودمان در نظر گرفته‌ایم تا در افق ۱۴۰۴ بتوانیم برای بحث آموزش عالی کشور کار کارستانی انجام دهیم؛ بنابراین بخشی از مدیریت دانشگاه و فضای تصمیم گیری و تصمیم سازی را به دانشجویان واگذار کرده‌ایم.

وی افزود: جشنواره‌هایی نظیر نشریات دانشجویی یا جشنواره تیتر باید بتواند با قلم دانشجویان معامله بازی و مدیریت دانشگاه را بهم بزند و به هیئت رئیسه دانشگاه‌ها نقشه راه‌ها نشان دهد؛ یعنی دانشجویان مشق نوشتن می‌کنند تا بتوانند به عنوان تصمیم سازان کار ارزنده‌ای انجام دهند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» به ایستگاه آخر رسید
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود