Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به کاهش بودجه بنیاد ملی نخبگان در سال ۹۸ گفت: مسئولان می‌توانند با اصلاح بودجه پیشنهادی مانع خروج احتمالی و انزوای نخبگان در کشور شوند.

عباس علوی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به کاهش بودجه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در سال آینده، اظهار کرد: بودجه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در این لایحه نسبت به قانون بودجه سال ۹۷ بیش از ۳۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصد کاهش یافته است .

وی با بیان این که بودجه بنیاد ملی نخبگان نیز در لایحه بودجه سال آینده نسبت به قانون بودجه سال ۹۷ بیش از ۲۴.۷ درصد کاهش یافته، افزود: این درحالی است که در روزهای اخیر شاهد افزایش ۷۲ درصدی بودجه پارک‌های علم و فناوری وزارت علوم هستیم.

این کارشناس اقتصادی در ادامه با اشاره به این که جهت‌گیری‌های دولت در زمینه حمایت از نخبگان، پژوهشگران و فعالیت‌های پژوهشی در لایحه بودجه سال ۹۸ کاملا متناقض است، گفت: با توجه به این که در سال‌های اخیر کوچ نخبگان، پژوهشگران و فناوران به خارج از کشور نگرانی‌های زیادی برای مسئولان ایجاد کرده، کاهش بودجه بنیاد ملی نخبگان و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران مثبت نیست.

وی خاطرنشان کرد: مسئولین باید با اصلاح بودجه پیشنهادی مانع خروج احتمالی نخبگان، پژوهشگران و فناوران از کشور شوند.

سیدمهدی کلانتری، رییس بنیاد نخبگان استان یزد در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که در حال حاضر ۷۰۰ نفر از مستعدان برتر یزدی تحت حمایت این بنیاد هستند، گفت: حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان برای دو جامعه هدف «افراد نخبه و مستعد برتر» طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی تسهیل کردن مسیر نخبه‌پروری را از جمله مهمترین اهداف این بنیاد در سطح استان و کشور دانست و بیان کرد:‌ استعدادیابی در سطح دانش‌آموزی، توانمندسازی در سطح دانشگاه و ایجاد زمینه تأثیرگذاری در سطح استان و کشور گزیده‌ای از فرآیند اجرایی بنیاد نخبگان در استان یزد است.

رییس بنیاد نخبگان یزد در ادامه با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت:‌ تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از نخبگان نقش مهمی در توسعه بیش از پیش کشور فارغ از صنعت نفت ایفا می‌کند.

کلانتری با اشاره به اقدامات بنیاد نخبگان استان یزد گفت:‌ ایجاد زمینه مشارکت نخبگان در حوزه‌های تصمیم‌سازی استان از طریق تشکیل کارگروه‌های متعدد نخبگان، شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان در زمینه‌های مختلف ادبی، هنری، قرآنی، دانشجویان برتر، دانش‌آموختگان برتر و اعضای هیأت علمی برگزیده‌ها از جمله اقدامات انجام شده بنیاد نخبگان در استان یزد است.

وی در پایان با بیان این‌که بودجه سال آینده بنیاد ملی نخبگان کاهش یافته است،‌ خاطرنشان کرد:‌ پرداخت ماهانه ۹ میلیون ریال تسهیلات نقدی، برپایی کارگاه‌های توانمندسازی و مهارت‌آموزی، آیین‌های تجلیل، تسهیل ارتباط با صاحبان صنایع از جمله فعالیت‌های بنیاد نخبگان در راستای حمایت از نخبگان و مستعدان برتر استان یزد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنياد ملي نخبگان صندوق حمايت از پژوهشگران منطقه یزد نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۳۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند

مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: ۱۰ هزار بیمار خاص در این استان تحت پوشش و مشمول حمایت‌های بیمه سلامت هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام به نقل از روابط عمومی بیمه سلامت، نورالدین رحیمی روز چهارشنبه گفت: بودجه اختصاصی به صندوق بیماران خاص، صعب‌العلاج و نادر در سال جاری از 70 هزار میلیارد ریال به 90 هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی بیان کرد: 10 هزار بیمار خاص و صعب العلاج در استان ایلام مشمول حمایت این صندوق و اداره کل بیمه سلامت هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام با بیان اینکه مراجعه بیماران خاص در ایلام به مراکز درمانی 61 هزار مرتبه بوده است، یادآور شد: بیش از 530 میلیارد ریال بابت حمایت از بیماران خاص توسط بیمه سلامت پرداخت شده است.

رحیمی با بیان اینکه 107 بیماری خاص مشمول حمایت‌های این صندوق است، گفت: یکی از خدمات ارزشمند در این دولت تاسیس صندوق بیماران خاص و صعب العلاج است که در گذشته فقط چهار بیماری، تالاسمی، دیالیز، ام اس و بیماری خاص حمایت می‌شدند.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام با اشاره به اینکه در این دولت 27 بسته خدمتی برای بیماران خاص تعریف شده است، افزود: بر این اساس وقتی بیماری به مراکز درمانی مراجعه می‌کند هزینه درمان رایگان بوده و در بحث ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب العلاج نیز حمایت‌های 100 درصدی در رابطه با این بیماران انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بیمه سلامت به دنبال ارتقای خدمات برای افراد تحت پوشش است به طوری که در استان 450مرکز طرف قرارداد بیمه سلامت استان است.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • سوانح ریلی به ۳.۵ سانحه در هفته کاهش یافت
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل
  • اتفاق غیرمنتظره: انتقاد تند آنچلوتی از بایرن مونیخ!
  • عدم‌ انجام تکالیف قانونی توسط بنیاد شهید و صندوق بازنشستگی
  • قوانینی که می‌تواند ناجی علم و فناوری باشد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • رئیس فدراسیون والیبال از جیب خودش برای تیم ملی هزینه می کند
  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند