Web Analytics Made Easy - Statcounter

دامغان - رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور گفت: یک هزار و ۱۰۷ فقره اختراعات پژوهشگران کشور به این صندوق واصل که از این تعداد ۴۸۲ فقره به تصویب رسیده است.

نصرت‌الله ضرغام در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به تائید ۴۸۲ مورد اختراع از یک هزار و ۱۰۷ اختراع واصله به صندوق حمایت از مبدعان کشور، تأکید کرد: تاکنون ۳۱ درصد از اختراعات پژوهشگران ایرانی که پژوهش‌های آنان به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور واصل شد پس از طی مراحل اداری و قانونی و برحسب شرایط و مقررات تجاری‌سازی و مابقی نیز در حال تجاری شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بانک اطلاعات پژوهشگران کشور برای نخستین بار در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور مستقر در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد و راه‌اندازی شد که تاکنون ۳۴ هزار نفر از پژوهشگران اطلاعات آنان در این بانک به ثبت رسید.

۱۵کارگروه فرعی ایجاد شد

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور گفت: برای فعالیت بهتر این صندوق ۱۵ کارگروه فرعی شامل آلاینده های زیست‌محیطی و سلامت، تحقیقات فضایی، تغییرات اقلیم و گرمایش جهانی، علوم پایه، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پزشکی، علوم دامی، دامپزشکی و شیلات، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی و... زیر نظر صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور فعالیت دارند.

ضرغام اضافه کرد: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران) در سال ۸۲ با تصویب اساسنامه آن توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تأسیس و در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مستقر است.

وی به هدف از ایجاد و راه‌اندازی این صندوق اشاره داشت و افزود: هدف از تأسیس، شکوفایی امور تحقیقاتی در راستای گسترش مرزهای علم و فناوری و بهره‌مند شدن مردم از نتایج آن‌ها، از طریق ارائه کمک‌ها و خدمات حمایتی مادی و معنوی به پژوهشگران و فناوران است و در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد از محققان و اساتید ایرانی با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ارتباط هستند.

طرح های پسادکترا حمایت می شوند

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به چشم‌انداز این صندوق در آینده نیز اشاره کرد و اظهار داشت: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران) نهادی است پیشرو و با مؤثرترین نقش در برای پیشتازی ایران اسلامی در تولید علم و فناوری در افق ۱۴۰۴ خواهد بود.

ضرغام به مهم‌ترین مأموریت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور پرداخت و تصریح کرد: حمایت مادی و معنوی از اجرای طرح‌های تحقیقاتی، حمایت از طرح‌های پسادکترا، حمایت از برگزاری رویدادهای علمی، دیپلماسی علمی، کرسی پژوهشی، حمایت از ثبت بین‌المللی اختراعات، مرکز توسعه نوآوری، پژوهانه (گرنت)،   سینرژی گرنت (گرنت هم افزایی) و  حمایت از رساله‌های دانشجویان دکتری از مهم‌ترین مأموریت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور است.

وی افزود: بر اساس گزارش کمیسیون رویترز، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور رتبه اول را در حمایت از پژوهش و تولید علم در کشور را کسب کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۲۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو

رییس پلیس فتا پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد.

به گزارش مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 6097969

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اختراع پارچه نازک‌تر از موی انسان 
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد (پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان